Nyt tag foretaget af kompetent tagdækker

Står du og skal have lavet et nyt tag? Hos EM Tømrer og Snedker kan vi hjælpe dig med diverse former for tagarbejde. Vi har base i Fårvang, som ligger centralt i Midtjylland. Vi kan derfor sagtens komme til både Aarhus og Silkeborg, når du skal have hjælp til nyt tag.

Vi har en masse erfaring med tagdækning. Vi kender lovgivningen på området, der sikrer dig, at du får et nyt tag, der lever op til kravene. Vi har kendskab til de nyeste byggeteknikker, da vi løbende deltager i efteruddannelse. Vi er derfor eksperter på tagområdet.

Tagrenovering og udskiftning af hele taget

Vi kan både hjælpe dig med tagrenovering og helt nyt tag. Det gælder, uanset om du har eller ønsker:

  • Eternittag
  • Tegltag
  • Tagpap
  • Keramik
  • Skiffer.

Vi kan komme ud til dig og vurdere, om det er nok med en tagrenovering, eller om du har behov for et helt nyt tag.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen for et nyt tag afhænger meget af, om alt skal udskiftes, eller om du kan nøjes med en tagrenovering. Derudover kan det også afhænge af, om du for eksempel skal have et eternittag eller et tegltag. Priserne for et nyt tag varierer dog mest i forhold til tagets størrelse. Vi kan give dig en konkret pris med et uforpligtende tilbud.

Lad os hjælpe dig med at få nyt tag

Vi er den helt rette løsning, når du skal have et nyt tag. Vi går nemlig meget op i godt håndværk og kvalitetsløsninger. Vi kan derfor hjælpe dig med et flot og ikke mindst holdbart resultat, som du vil blive yderst tilfreds med.

Skal vi hjælpe dig med et nyt tag? Ring til os på telefon 40 16 95 95 eller skriv til os på erling@emts.dk.

Har du overvejet listedækning eller tagpap?

Plustag ApS er eksperter i listedækning, flade tage og tagpap.
Klik her og du bliver viderestillet til vores søsterselskab Plustag

Kontakt os

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

indhent et uforpligtende byggetilbud

EM Erling Mogensen – grundlagt i 1991 af Erling Mogensen – er din sikkerhed for veludført kvalitetsarbejde. En tømreropgave handler ikke bare om søm og skruer. Den handler om tillid og tryghed. Det får du hos os! EM Erling Mogensen er en søstervirksomhed til tagdækker-virksomheden Plustag, som holder til på samme adresse.