​Leder du efter en tømrer, der kan hjælpe dig med at opføre erhvervsbyggeri? Hos EM Tømrer og Snedker kan vi være behjælpelige. Vi kan hjælpe i hele Midtjylland. Vi kan derfor både hjælpe dig, når du skal have lavet erhvervsbyggeri i Aarhus, Silkeborg, Randers eller en anden midtjysk by.

Vi har en masse erfaring med erhvervsbyggeri. Vores erfaring gør, at vi kan hjælpe med alle former for erhvervsbyggeri. Vi kan både klare de helt store og mindre store løsninger. Vi hjælper dig med en løsning, der passer til netop dit behov.

Vi tilbyder bl.a.:

  • ​Industrihaller
  • ​Lagerhaller
  • ​Landbrugshaller

Få en kvalitetsløsning med en professionel tømrer

Når du vælger at lade os stå for dit erhvervsbyggeri, får du et kompetent og professionelt team. Vi går meget op i godt håndværk. Du er derfor sikker på, at du får en kvalitetsløsning ud over det sædvanlige. Vi sørger for, at du føler dig tryg hele vejen igennem processen, da der vil være en åben dialog fra start til slut. Vi er en tømrer, du kan stole på, når du skal have lavet erhvervsbyggeri. Vi bygger vores arbejde op omkring tillid. Vi gør meget ud af, at du skal føle dig i trygge hænder, når du overlader dit erhvervsbyggeri til os.

Indhent et uforpligtende tilbud

Vores priser afhænger i høj grad af, hvad det er for en type erhvervsbyggeri, vi skal hjælpe dig med. Derudover afhænger det selvfølgelig også af, hvor mange m2, der er tale om. Du har dog altid mulighed for at få et uforpligtende tilbud med en konkret pris på dit erhvervsbyggeri. Ønsker du et uforpligtende tilbud? Ring til os på telefon 4016 9595 eller skriv en e-mail til erling@emts.dk.

​Er du interesseret?

Få et uforpligtende tilbud fra en professionel tømrermester

Vi er den rette løsning, når du ønsker godt håndværk til en god pris. Vi fokuserer på tryghed og tillid, så du uden bekymring kan overlade dit projekt til os. Har du en opgave, vi skal hjælpe dig med?

Vores tømrer kan give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefonnummeret vist ovenfor eller skriv en e-mail til os på erling@emts.dk - du kan også udfylde formularen her på siden. Så vender vi hurtigst tilbage til dig med et godt og konkurrencedygtigt tilbud på din opgave.

Se vores cookiepolitik, og bliv klogere på, hvordan vi gemmer dine data.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning.

Kontakt os​

​Erling (indehaver)

​Telefon: +45 4016 9595

E-mail: erling@emts.dk

​Martin (indehaver)

​Telefon: +45 4014 7614

E-mail: martin@emts.dk

​Om EM Tømrer & Snedker

Vi leverer god service og høj kvalitet med et smil på læben. Vi udfører alt slags tømrerarbejde, og har igennem årene blandt andet specialiseret os i tagløsninger.

Vi sætter altid en ære i at aflevere opgaven til den aftale tid og pris.

​CVR-nummer: 20398930