​Industrihaller, lagerhaller og landbrugshaller opføres

​Mangler du hjælp til opførelse af en form for industrihaller? Så er du kommet til den helt rette side. Hos EM Tømrer og Snedker ApS har vi mange års erfaring på området, og derfor kan du trygt lade os varetage opgaven for dig. Vi servicerer kunder fra Silkeborg, Aarhus og det resterende af Midtjylland.

Vi er et professionelt firma bestående af dygtige og veluddannede fagfolk, som står klar til at bygge forskellige former for industrihaller. Vi kan desuden også bygge lagerhaller og landbrugshaller, afhængigt af dine ønsker. Opførelse af en hal handler ikke bare om “søm, skruer og brædder”. Det handler om tillid og tryghed – det får du lige her hos os.

Vi laver industrihaller af høj kvalitet

Vi udfører vores arbejde i henhold til vores høje fokvalitetsstandarder. Derfor er du garanteret at få holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din yderligere sikkerhed for dette. Til trods for den høje kvalitet er vores priser altid lave og konkurrencedygtige.

Du kan forvente, at vi overholder alle aftaler. Derudover kan vi inspirere og rådgive vedrørende mange forskellige opgaver. Uanset om du drømmer om at få bygget en stålhal eller et maskinhus, så hjælper vi dig med andre ord med at finde den bedst mulige løsning.

Kontakt os for at høre mere

EM Erling Mogensen er dit sikre valg, når du ønsker en professionel tømrervirksomhed til at stå bag opførelsen af industrihaller. Kunne du tænke dig at høre mere?

Så kontakt os på telefon: 40 16 95 95 eller på e-mail: erling@emts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

indhent et uforpligtende byggetilbud

EM Erling Mogensen – grundlagt i 1991 af Erling Mogensen – er din sikkerhed for veludført kvalitetsarbejde. En tømreropgave handler ikke bare om søm og skruer. Den handler om tillid og tryghed. Det får du hos os! EM Erling Mogensen er en søstervirksomhed til tagdækker-virksomheden Plustag, som holder til på samme adresse.