​​Mangler du hjælp til opførelse af en form for industrihaller? Så er du kommet til den helt rette side. Hos EM Tømrer og Snedker ApS har vi mange års erfaring på området, og derfor kan du trygt lade os varetage opgaven for dig. Vi servicerer kunder fra Silkeborg, Aarhus og det resterende af Midtjylland.

Vi er et professionelt firma bestående af dygtige og veluddannede fagfolk, som står klar til at bygge forskellige former for industrihaller. Vi kan desuden også bygge lagerhaller og landbrugshaller, afhængigt af dine ønsker. Opførelse af en hal handler ikke bare om “søm, skruer og brædder”. Det handler om tillid og tryghed – det får du lige her hos os.

VI laver industrihaller af høj kvalitet

Vi udfører vores arbejde i henhold til vores høje fokvalitetsstandarder. Derfor er du garanteret at få holdbare løsninger, som du kan få glæde af i mange år i fremtiden. Vi er medlem af Dansk Byggeri, hvilket er din yderligere sikkerhed for dette. Til trods for den høje kvalitet er vores priser altid lave og konkurrencedygtige.

Du kan forvente, at vi overholder alle aftaler. Derudover kan vi inspirere og rådgive vedrørende mange forskellige opgaver. Uanset om du drømmer om at få bygget en stålhal eller et maskinhus, så hjælper vi dig med andre ord med at finde den bedst mulige løsning.

Kontakt os for at høre nærmere

EM Erling Mogensen er dit sikre valg, når du ønsker en professionel tømrervirksomhed til at stå bag opførelsen af industrihaller. Kunne du tænke dig at høre mere?

Så kontakt os på telefon: 40 16 95 95 eller på e-mail: erling@emts.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

​Er du interesseret?

Få et uforpligtende tilbud fra en professionel tømrermester

Vi er den rette løsning, når du ønsker godt håndværk til en god pris. Vi fokuserer på tryghed og tillid, så du uden bekymring kan overlade dit projekt til os. Har du en opgave, vi skal hjælpe dig med?

Vores tømrer kan give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefonnummeret vist ovenfor eller skriv en e-mail til os på erling@emts.dk - du kan også udfylde formularen her på siden. Så vender vi hurtigst tilbage til dig med et godt og konkurrencedygtigt tilbud på din opgave.

Se vores cookiepolitik, og bliv klogere på, hvordan vi gemmer dine data.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning.

Kontakt os​

​Erling (indehaver)

​Telefon: +45 4016 9595

E-mail: erling@emts.dk

​Martin (indehaver)

​Telefon: +45 4014 7614

E-mail: martin@emts.dk

​Om EM Tømrer & Snedker

Vi leverer god service og høj kvalitet med et smil på læben. Vi udfører alt slags tømrerarbejde, og har igennem årene blandt andet specialiseret os i tagløsninger.

Vi sætter altid en ære i at aflevere opgaven til den aftale tid og pris.

​CVR-nummer: 20398930