​En tømreropgave handler ikke bare om “søm, skruer og brædder”. Det handler om tillid og tryghed. Det får du hos os. EM Erling Mogensen er dit sikre valg, når du ønsker en professionel tømr​ervirksomhed. Vi udfører alle slags opgaver inden for nybyg, tilbyg, renovering, tage, vinduer, døre, gulvlægning, lægning af træterrasse, carporte, flade tage, listedækning og isolering.

Vi sætter en ære i vores høje faglighed og i at overholde indgåede aftaler. Det er vores fremmeste opgave, at sørge for, at du står tilbage med et resultat, som både du og vi kan være stolte af og tilfredse med. Og vi vil gøre alt for at give dig lidt mere, end du forventer!

Du modtager som udgangspunkt skriftligt tilbud med posten eller på e-mail senest 2 dage efter, vi har besigtiget opgaven. Er du i tvivl om noget, så ring eller send en e-mail, og vi svarer dig hurtigst muligt. Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byggarantiordningen, og alle vores ansatte er faguddannede som tømrer. De er kundevenlige og servicemindede og “til at tale med”.​

​Er du interesseret?

Få et uforpligtende tilbud fra en professionel tømrermester

Vi er den rette løsning, når du ønsker godt håndværk til en god pris. Vi fokuserer på tryghed og tillid, så du uden bekymring kan overlade dit projekt til os. Har du en opgave, vi skal hjælpe dig med?

Vores tømrer kan give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefonnummeret vist ovenfor eller skriv en e-mail til os på erling@emts.dk - du kan også udfylde formularen her på siden. Så vender vi hurtigst tilbage til dig med et godt og konkurrencedygtigt tilbud på din opgave.

Se vores cookiepolitik, og bliv klogere på, hvordan vi gemmer dine data.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning.

Kontakt os​

​Erling (indehaver)

​Telefon: +45 4016 9595

E-mail: erling@emts.dk

​Martin (indehaver)

​Telefon: +45 4014 7614

E-mail: martin@emts.dk

​Om EM Tømrer & Snedker

Vi leverer god service og høj kvalitet med et smil på læben. Vi udfører alt slags tømrerarbejde, og har igennem årene blandt andet specialiseret os i tagløsninger.

Vi sætter altid en ære i at aflevere opgaven til den aftale tid og pris.

​CVR-nummer: 20398930