Det får du for pengene​

En tømreropgave handler ikke bare om “søm, skruer og brædder”. Det handler om tillid og tryghed.
Det får du hos os.

EM Erling Mogensen er dit sikre valg, når du ønsker en professionel tømr​ervirksomhed.

Vi udfører alle slags opgaver inden for nybyg, tilbyg, renovering, tage, vinduer, døre, carporte, flade tage, listedækning og isolering.

Vi sætter en ære i vores høje faglighed og i at overholde indgåede aftaler.
Det er vores fremmeste opgave, at sørge for, at du står tilbage med et resultat, som både du og vi kan være stolte af og tilfredse med. Og vi vil gøre alt for at give dig lidt mere, end du forventer!

Du modtager som udgangspunkt skriftligt tilbud med posten eller på e-mail senest 2 dage efter, vi har besigtiget opgaven. Er du i tvivl om noget, så ring eller send en e-mail, og vi svarer dig hurtigst muligt.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byggarantiordningen, og alle vores ansatte er faguddannede som tømrer. De er kundevenlige og servicemindede og “til at tale med”.​

Kontakt os

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

indhent et uforpligtende byggetilbud

EM Erling Mogensen – grundlagt i 1991 af Erling Mogensen – er din sikkerhed for veludført kvalitetsarbejde. En tømreropgave handler ikke bare om søm og skruer. Den handler om tillid og tryghed. Det får du hos os! EM Erling Mogensen er en søstervirksomhed til tagdækker-virksomheden Plustag, som holder til på samme adresse.