Udskiftning af vinduer med lavenergiruder i høj kvalitet

Er det tid til udskiftning af vinduer? Hos EM Erling Mogensen tilbyder vi levering og montering af vinduer med rammer og lavenergiruder i høj kvalitet. Vi arbejder for både private og erhverv, og vi ligger ved Silkeborg, men har også kunder i blandt andet Aarhus samt andre steder i Midtjylland og omegn.

Over 20 års erfaring og stor faglig ekspertise

​Måske synes du, at det er svært at finde nye vinduer og døre, der passer til stilen i dit hus – og dit budget. Vi har over 20 års erfaring og høj faglig ekspertise, og derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning og vejledning.

Vi sikrer, at du vælger et design, som er tro mod husets arkitektoniske stil, og vi kan naturligvis levere elementer i alle farver. Desuden kan du vælge imellem forskellige rammer og træsorter. Derfor kan vi levere vinduesløsninger til alle hustyper.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Vores priser for udskiftning af vinduer afhænger af mange faktorer. Du kan for eksempel vælge imellem standardvinduer og vinduer efter mål. Dog kan standardvinduer leveres i næsten alle mål.

De fleste vælger alu-træ, hvor der er vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt og træ indvendigt samt en lavenergirude. Du kan også vælge støjisolerende ruder, hvis det er ud til en trafikeret vej.

Kontakt os for at få et tilbud på vinduesudskiftning

Du er velkommen til at høre mere om de mange muligheder, og vi kommer gerne ud for at få en snak, før tømrermester udarbejder et uforpligtende tilbud med en god pris.

Du kan ringe til os på telefon 40 16 95 95 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail: erling@emts.dk.

Kontakt os

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

indhent et uforpligtende byggetilbud

EM Erling Mogensen – grundlagt i 1991 af Erling Mogensen – er din sikkerhed for veludført kvalitetsarbejde. En tømreropgave handler ikke bare om søm og skruer. Den handler om tillid og tryghed. Det får du hos os! EM Erling Mogensen er en søstervirksomhed til tagdækker-virksomheden Plustag, som holder til på samme adresse.