Er det tid til udskiftning af vinduer? Som tømrer tilbyder vi levering og montering af vinduer med rammer og lavenergiruder i høj kvalitet. Vi arbejder for både private og erhverv, og vi ligger ved Silkeborg, men har også kunder i blandt andet Aarhus samt andre steder i Midtjylland og omegn.​

Over 30 års erfaring og stor faglig ekspertise

​Måske synes du, at det er svært at finde nye vinduer og døre, der passer til stilen i dit hus – og dit budget. Vi har over 20 års erfaring og høj faglig ekspertise, og derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning og vejledning. Vi sikrer, at du vælger et design, som er tro mod husets arkitektoniske stil, og vi kan naturligvis levere elementer i alle farver. Desuden kan du vælge imellem forskellige rammer og træsorter. Derfor kan vi levere vinduesløsninger til alle hustyper.

Hvad koster udskiftning af vinduer?

​Vores priser for udskiftning af vinduer afhænger af mange faktorer. Du kan for eksempel vælge imellem standardvinduer og vinduer efter mål. Dog kan standardvinduer leveres i næsten alle mål. De fleste vælger alu-træ, hvor der er vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt og træ indvendigt samt en lavenergirude. Du kan også vælge støjisolerende ruder, hvis det er ud til en trafikeret vej.

Kontakt os for at få et tilbud på vinduesudskiftning

​Du er velkommen til at høre mere om de mange muligheder, og vi kommer gerne ud for at få en snak, før 40 16 95 95 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail: erling@emts.dk.

​Er du interesseret?

Få et uforpligtende tilbud fra en professionel tømrermester

Vi er den rette løsning, når du ønsker godt håndværk til en god pris. Vi fokuserer på tryghed og tillid, så du uden bekymring kan overlade dit projekt til os. Har du en opgave, vi skal hjælpe dig med?

Vores tømrer kan give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefonnummeret vist ovenfor eller skriv en e-mail til os på erling@emts.dk - du kan også udfylde formularen her på siden. Så vender vi hurtigst tilbage til dig med et godt og konkurrencedygtigt tilbud på din opgave.

Se vores cookiepolitik, og bliv klogere på, hvordan vi gemmer dine data.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning.

Kontakt os​

​Erling (indehaver)

​Telefon: +45 4016 9595

E-mail: erling@emts.dk

​Martin (indehaver)

​Telefon: +45 4014 7614

E-mail: martin@emts.dk

​Om EM Tømrer & Snedker

Vi leverer god service og høj kvalitet med et smil på læben. Vi udfører alt slags tømrerarbejde, og har igennem årene blandt andet specialiseret os i tagløsninger.

Vi sætter altid en ære i at aflevere opgaven til den aftale tid og pris.

​CVR-nummer: 20398930