Sådan er du sikret med Byg Garantiordningen

Vil du være sikker på at få udbedret eventuelle fejl og mangler, uden at du lider økonomisk tab, er det ikke ligegyldigt hvilken virksomhed, du har valgt.

Kun virksomheder, der er medlem af Dansk Byggeri, er dækket af Byg Garantiordning. EM Erling Mogensen er medlem af Byg Garantiordningen.

Et økonomisk sikkerhedsnet

Byg Garantiordning er et økonomisk sikkerhedsnet under de private forbrugere, hvis der er fejl og mangler ved det arbejde, som er aftalt med en byggevirksomhed i Dansk Byggeri. Ordningen dækker med op til 100.000 kr. inkl. moms pr. byggesag. Garantien dækker i fem år, efter arbejdet er færdigt.


Byg Garantiordning dækker arbejder, der er udført for private kunder på deres private bolig:

Èn- eller to-familieboliger

forbrugerens egen ejerlejlighed eller andelsbolig


Sommerhuse
privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug
lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv

Byg Garanti dækker ikke arbejder, der udgør en del af et nybyggeri med en samlet entreprisesum på over 1.000.000 kr. inkl. moms.​

Kontakt os

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

indhent et uforpligtende byggetilbud

EM Erling Mogensen – grundlagt i 1991 af Erling Mogensen – er din sikkerhed for veludført kvalitetsarbejde. En tømreropgave handler ikke bare om søm og skruer. Den handler om tillid og tryghed. Det får du hos os! EM Erling Mogensen er en søstervirksomhed til tagdækker-virksomheden Plustag, som holder til på samme adresse.