Vi laver din nye træterrasse i højeste kvalitet

Hvis du har skrevet ‘byg en træterrasse’ på din to-do-liste, men du ikke rigtigt kan komme i gang med projektet selv, så kan vi hjælpe dig. Som tømrer tilbyder vi lægning af træterrasse til skarpe priser. Vi har mange års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde, og vi kan klare alle typer opgaver indenfor faget.

Intet projekt er for stort eller kompliceret for os, og vi skræddersyr gerne en ny træterrasse, som lever op til alle dine krav og præferencer. På grund af vores høje faglighed og professionalisme kan vi stolt meddele, at vi har tilfredse og glade kunder i både Silkeborg, Aarhus, Randers, Viborg og omegn.

Fordele ved at vælge os til lægning af træterrasse

Drømmer du om en smuk, ny træterrasse til at nyde solen på en varm sommerdag? Der er mange gode grunde til at vælge os til lave opbygning af træterrasse. Vi er et håndværkerfirma, hvor kunden er i fokus.

Hvis du er i tvivl om noget i løbet af processen med lægning af træterrasse, står vi klar med professionel og kompetent vejledning. Med vores mange års erfaring har vi opbygget en solid viden, som vi trækker på i alle vores projekter. Hvis du gerne vil rådgives omkring materialer, udseende eller størrelse til lægning af træterrasse, så har vi altid masser af idéer og gode råd. På den måde er du sikker på, at træterrassen bliver af bedst mulig kvalitet og passer lige præcis til dig og dit hjem.

Hvad koster en træterrasse? Kontakt os i dag og hør mere

Alle skal have råd til at lavet en flot træterrasse – det er vores klare overbevisning. Derfor tilbyder vi en god og billig pris, så alle kan være med. Prisen afhænger selvfølgelig altid af projektets omfang, og hvis du er nysgerrig på at høre mere, er du velkommen til at kontakte os i dag. Vi har et uforpligtende tilbud klar til dig, og vores medarbejdere vil med stor fornøjelse besvare eventuelle spørgsmål. 

​Er du interesseret?

Få et uforpligtende tilbud fra en professionel tømrermester

Vi er den rette løsning, når du ønsker godt håndværk til en god pris. Vi fokuserer på tryghed og tillid, så du uden bekymring kan overlade dit projekt til os. Har du en opgave, vi skal hjælpe dig med?

Vores tømrer kan give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefonnummeret vist ovenfor eller skriv en e-mail til os på erling@emts.dk - du kan også udfylde formularen her på siden. Så vender vi hurtigst tilbage til dig med et godt og konkurrencedygtigt tilbud på din opgave.

Se vores cookiepolitik, og bliv klogere på, hvordan vi gemmer dine data.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning.

Kontakt os​

​Erling (indehaver)

​Telefon: +45 4016 9595

E-mail: erling@emts.dk

​Martin (indehaver)

​Telefon: +45 4014 7614

E-mail: martin@emts.dk

​Om EM Tømrer & Snedker

Vi leverer god service og høj kvalitet med et smil på læben. Vi udfører alt slags tømrerarbejde, og har igennem årene blandt andet specialiseret os i tagløsninger.

Vi sætter altid en ære i at aflevere opgaven til den aftale tid og pris.

​CVR-nummer: 20398930