Vi laver gulvlægning til gode priser

Har du brug for at få lagt nyt gulv? Trænger de gamle brædder til en kærlig hånd? EM Tømrer og Snedker tilbyder gulvlægning i højeste kvalitet. Med masser af erfaring i feltet klarer vi alle opgaver indenfor gulvlægning.

Vi er et håndværkerfirma med høj faglighed, professionalisme og en bred kundekreds bestående af private kunder i både Silkeborg, Aarhus, Viborg, Randers og omegn.

Fordele ved at vælge os som gulvlægger

Der er adskillige gode grunde til at vælge EM Tømrer og Snedker til at lægge nyt gulv i dit hjem. Vi har fagligheden i orden, og med vidtgående kompetencer kan vi rådgive dig igennem processen fra start til slut. Vi tager imod opgaver i forskellige størrelser og omfang og skræddersyr gerne en løsning, der passer til dig.

Hos os er kunden i centrum, og vi gør alt, hvad vi kan, for at du er tilfreds med det færdige resultat. I vores virksomhed har vi et sæt af kerneværdier, som hedder de tre T’er. De tre T’er står for:

  • Troværdighed
  • ​Tillid
  • ​Tolerance

Det betyder mere specifikt, at vi altid sørger for, at der er overensstemmelse mellem det, vi siger, og det vi gør. Vi er et professionelt firma, der vægter troværdighed højt, hvorfor vi altid overholder alle aftaler og leverer den bestilte vare til aftalt pris og kvalitet.

Sidst, men ikke mindst, kan du forvente, at vi er et firma, som kan tåle kritik, hvis vi begår fejl. Du skal ikke være bleg for at henvende dig, hvis du er utilfreds. Vi skaber rum for udvikling og forbedring. Konstruktiv og åben dialog er vejen frem, og hvis du vælger os, får du et tolerant hold af håndværkere til dit næste byggeprojekt.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud

Vi mener, at alle skal have råd til at få lagt nyt gulv. Derfor kan du altid regne med at få en skarp pris hos os. Tag kontakt på telefon eller e-mail, hvis du vil høre mere om vores ydelser. Vi står klar med et gratis, uforpligtende tilbud og vil med glæde besvare alle dine spørgsmål vedrørende gulvlægning. 

​Er du interesseret?

Få et uforpligtende tilbud fra en professionel tømrermester

Vi er den rette løsning, når du ønsker godt håndværk til en god pris. Vi fokuserer på tryghed og tillid, så du uden bekymring kan overlade dit projekt til os. Har du en opgave, vi skal hjælpe dig med?

Vores tømrer kan give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefonnummeret vist ovenfor eller skriv en e-mail til os på erling@emts.dk - du kan også udfylde formularen her på siden. Så vender vi hurtigst tilbage til dig med et godt og konkurrencedygtigt tilbud på din opgave.

Se vores cookiepolitik, og bliv klogere på, hvordan vi gemmer dine data.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning.

Kontakt os​

​Erling (indehaver)

​Telefon: +45 4016 9595

E-mail: erling@emts.dk

​Martin (indehaver)

​Telefon: +45 4014 7614

E-mail: martin@emts.dk

​Om EM Tømrer & Snedker

Vi leverer god service og høj kvalitet med et smil på læben. Vi udfører alt slags tømrerarbejde, og har igennem årene blandt andet specialiseret os i tagløsninger.

Vi sætter altid en ære i at aflevere opgaven til den aftale tid og pris.

​CVR-nummer: 20398930