Står du og skal have lavet et nyt tag? Hos EM Tømrer og Snedker kan vi hjælpe dig med diverse former for tagarbejde. Vi har base i Fårvang, som ligger centralt i Midtjylland. Vi kan derfor sagtens komme til både Aarhus, Silkeborg, Randers, Viborg og omegn, når du skal have hjælp til nyt tag. Vi har en masse erfaring med tagarbejde. Vi kender lovgivningen på området, der sikrer dig, at du får et nyt tag, der lever op til kravene. Vi har kendskab til de nyeste byggeteknikker, da vi løbende deltager i efteruddannelse. Vi er derfor eksperter i renovering af tag.

Tagrenovering og udskiftning af hele taget

​Vi kan både hjælpe dig med tagrenovering og helt nyt tag. Det gælder, uanset om du har eller ønsker:

  • Eternittag
  • Tegltag
  • Tagpap
  • Keramik
  • Skiffer.

Vi kan komme ud til dig og vurdere, om det er nok med en tagrenovering, eller om du har behov for et helt nyt tag.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen for et nyt tag afhænger meget af, om alt skal udskiftes, eller om du kan nøjes med en tagrenovering. Derudover kan det også afhænge af, om du for eksempel skal have et eternittag eller et tegltag. Priserne for et nyt tag varierer dog mest i forhold til tagets størrelse. Vi kan give dig en konkret pris med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med tagreparation eller nyt tag

Vi er kompetente, når du skal have et nyt tag. Vi går meget op i godt håndværk og kvalitetsløsninger. Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud på tagrenovering, priser eller andet, er du velkommen til at ringe til os på +45 4016 9595 eller skrive en e-mail til erling@emts.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt med en god pris og et uforpligtende tilbud på dit projekt. 

​Er du interesseret?

Få et uforpligtende tilbud fra en professionel tømrermester

Vi er den rette løsning, når du ønsker godt håndværk til en god pris. Vi fokuserer på tryghed og tillid, så du uden bekymring kan overlade dit projekt til os. Har du en opgave, vi skal hjælpe dig med?

Vores tømrer kan give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os på telefonnummeret vist ovenfor eller skriv en e-mail til os på erling@emts.dk - du kan også udfylde formularen her på siden. Så vender vi hurtigst tilbage til dig med et godt og konkurrencedygtigt tilbud på din opgave.

Se vores cookiepolitik, og bliv klogere på, hvordan vi gemmer dine data.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

Hvad er dine behov?

Drømmer du om nye vinduer,
​flere kvadratmetre eller nyt tag?

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler. Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning.

Kontakt os​

​Erling (indehaver)

​Telefon: +45 4016 9595

E-mail: erling@emts.dk

​Martin (indehaver)

​Telefon: +45 4014 7614

E-mail: martin@emts.dk

​Om EM Tømrer & Snedker

Vi leverer god service og høj kvalitet med et smil på læben. Vi udfører alt slags tømrerarbejde, og har igennem årene blandt andet specialiseret os i tagløsninger.

Vi sætter altid en ære i at aflevere opgaven til den aftale tid og pris.

​CVR-nummer: 20398930