Tagrenovering i høj kvalitet

Står du og skal have lavet et nyt tag? Hos EM Tømrer og Snedker kan vi hjælpe dig med diverse former for tagarbejde. Vi har base i Fårvang, som ligger centralt i Midtjylland. Vi kan derfor sagtens komme til både Aarhus, Silkeborg og omegn, når du skal have hjælp til nyt tag.

Vi har en masse erfaring med tagarbejde. Vi kender lovgivningen på området, der sikrer dig, at du får et nyt tag, der lever op til kravene. Vi har kendskab til de nyeste byggeteknikker, da vi løbende deltager i efteruddannelse. Vi er derfor eksperter i renovering af tag.

Tagrenovering og udskiftning af hele taget

Vi kan både hjælpe dig med tagrenovering og helt nyt tag. Det gælder, uanset om du har eller ønsker:

  • Eternittag
  • Tegltag
  • Tagpap
  • Keramik
  • Skiffer.

Vi kan komme ud til dig og vurdere, om det er nok med en tagrenovering, eller om du har behov for et helt nyt tag.

Hvad koster et nyt tag?

Prisen for et nyt tag afhænger meget af, om alt skal udskiftes, eller om du kan nøjes med en tagrenovering. Derudover kan det også afhænge af, om du for eksempel skal have et eternittag eller et tegltag. Priserne for et nyt tag varierer dog mest i forhold til tagets størrelse. Vi kan give dig en konkret pris med et uforpligtende tilbud.

Kontakt os og lad os hjælpe dig med tagreparation eller nyt tag

Vi er kompetente, når du skal have et nyt tag. Vi går meget op i godt håndværk og kvalitetsløsninger. Har du spørgsmål, eller ønsker du et tilbud på tagrenovering, priser eller andet, er du velkommen til at ringe til os på 40 16 95 95 eller skrive en e-mail til erling@emts.dk. Vi vender tilbage hurtigst muligt med en god pris og et uforpligtende tilbud på dit projekt. 

Kontakt os

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os via nedenstående oplysninger.

indhent et uforpligtende byggetilbud

EM Erling Mogensen – grundlagt i 1991 af Erling Mogensen – er din sikkerhed for veludført kvalitetsarbejde. En tømreropgave handler ikke bare om søm og skruer. Den handler om tillid og tryghed. Det får du hos os! EM Erling Mogensen er en søstervirksomhed til tagdækker-virksomheden Plustag, som holder til på samme adresse.